Sonore (maart 2023)
Sonore (maart 2023) Foto: ingezonden

Kioskoptredens na de vakantie

Algemeen

Son en Breugel - Nu de meesten van ons, al dan niet verkwikt door een zonnige of misschien ook wel wat verregende vakantie, weer naar huis zijn teruggekeerd is het misschien wel leuk om het staartje van de vakantieweken af te sluiten met een bezoekje aan een muzikaal optreden op de Sonse kiosk. Deze week staan er nog een tweetal gepland. Ook in de maand september zijn er nog enkele optredens geboekt, waarover nadere informatie volgt. Zoals altijd is de toegang gratis en gaan ze alleen door met goede weersomstandigheden, maar dat lijkt deze week in elk geval geen probleem te worden.

Woensdag 23 augustus 19.00 -21.00 uur: Just4fun
Ook Just4fun, al eerder op de kiosk op 25 juli jl. samen met Wa’n klank, komt aan het einde van de vakantie graag nog een keer terug voor een solo-optreden. Deze dynamische band staat bekend om haar onweerstaanbare ritmes en aanstekelijke vibes. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen laten swingen op de dansvloer, en we kunnen dan ook niet wachten om mee te deinen op hun opzwepende muziek.

Zondag 27 augustus 14.00-16.00 uur: Sonore
Het Sonse muziekgezelschap Sonore behoeft in ons dorp weinig introductie, was al meerdere keren te gast op de kiosk, maar mag met recht wel de pechvogel van dit lopende seizoen genoemd worden. Twee keer eerder moest een gepland optreden van dit orkest vanwege de mindere weersomstandigheden op het laatste moment worden afgelast. Drie keer is hopelijk ook hier scheepsrecht, en we gaan ervanuit dat ze deze zondagmiddag het publiek kunnen laten genieten van hun gevarieerde repertoire.

W'n Klank