Woenselse muziekcorps
Woenselse muziekcorps Foto: Kees de Leeuw

Diverse muziekgenres op de kiosk komende week

Algemeen

Son en Breugel - De Back-commissie van de Sonse kiosk streeft in haar programmering altijd naar een grote variatie aan muziekgenres en- gezelschappen. Van groot tot klein, van modern tot klassiek, alle stijlen komen in de loop van het seizoen wel aan bod. Zo ook komende week, waarin optredens te beluisteren zijn van zowel een groot orkest als een duo met piano en gitaar. De entree is zoals altijd gratis en de optredens gaan alleen door bij goede weersomstandigheden.

Vrijdag 30-6 van 14.00-16.00 uur: Woensels Muziekcorps
Het Dagorkest van het Koninklijk Woensels Muziekcorps is in januari 2001 opgericht. Het orkest is speciaal bedoeld voor die muzikanten die overdag met elkaar muziek willen maken. Leeftijd speelt hierbij geen rol! Het Dagorkest bestaat momenteel uit ongeveer 35 leden en de bezetting is die van een harmonieorkest en staat momenteel onder leiding van Mari van Gils.Het orkest verzorgt optredens in woonzorgcentra en op kiosken in de regio Eindhoven, en ook op scholen met het doel kinderen enthousiast te maken voor muziek. Het repertoire is breed: van marsmuziek tot licht klassiek, maar vooral herkenbare muziek!

Zondag 2 juli van 14.00-16.00 uur: Music Unique
Onder de naam W&W Music Unique concerteren Leo Willemen, autodidact pianist, en Nico Weijns, zanger/gitarist, op zondagmiddag 2 juli op de muziekkiosk in het centrum van Son, van 14.00 tot 16.00 uur. Beide musici zijn geen onbekenden in Son, want al vanaf 2017 musiceren zij jaarlijks op deze locatie. Hun repertoire is veelzijdig: evergreens, classics, Nederlandstalig, etc., van populair tot licht klassiek en alles wat ertussen ligt. Uiteraard kunt u gratis komen luisteren op het heerlijke terras tegenover de kiosk. Hopelijk werkt het weer ook mee, zodat het op die zondagmiddag voor iedereen een mooie en gezellige muzikale middag wordt.