Ineke van Uden wordt beëdigd als burgerlid van de CDA.
Ineke van Uden wordt beëdigd als burgerlid van de CDA. Foto: ingezonden

CDA is een burgerlid rijker

Ingezonden

Son en Breugel - Sinds een aantal maanden draait Ineke van Uden mee in de achterban van CDA Son en Breugel. De afgelopen periode zat ze al vaak op de tribune tijdens commissie- en raadsvergaderingen om alvast wat dossierkennis op te doen.

Op donderdag 18 april werd ze beëdigd als burgerlid, en ze mag nu ook deelnemen aan de politieke avonden van de gemeente Son en Breugel. Ineke: “Best spannend, want je moet soms lastige keuzes maken waarbij je op voorhand weet dat niet iedereen blij is met de uitkomst. Want waar de een blij is met een ‘ja’ had de ander liever een ‘nee’ gehoord. Maar keuzes moet je durven maken, op basis van gesprekken met inwoners en door zelf op onderzoek uit te gaan. Ik merk dat het CDA Son en Breugel daar gebruik van maakt. Daarom past deze partij ook bij mij. De constructieve houding van het CDA tijdens raadsvergaderingen spreekt me erg aan, evenals het niet eindeloos willen vergaderen, maar liever zoeken naar oplossingen.”


Ineke van Uden wordt beëdigd - Ingezonden

Het CDA hoort graag wat er speelt, waar je tegenaan loopt en wat jou bezighoudt. Ineke hoopt dat als je ergens aandacht voor wil, als je iets op de politieke agenda wil hebben of als je je mening wil ventileren, dat je hun fractie weet te vinden: “Ik sta in ieder geval open voor de dialoog.” Spreek Ineke gerust aan of mail je vraag/opmerking naar: i.vanuden@sonenbreugel.nl.