Afbeelding

Omroep Brabant trapt carnaval traditiegetrouw af met 3 Uurkes Vurraf

Algemeen

Op vrijdag 24 februari om 15.00 uur start carnaval in Brabant met de 28e editie van 3 Uurkes Vurraf. Traditiegetrouw geeft Omroep Brabant met dit feest het startschot voor carnaval in Brabant.

Vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne wordt vanaf 15:00 uur op radio, televisie en via internet drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van het jaar uitgezonden. Toegangskaarten voor dit exclusieve evenement zijn niet te koop, maar zijn vanaf 30 januari te winnen via Omroep Brabant.

3 Uurkes Vurraf biedt feestvierders drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2017. Met dit jaar optredens van onder anderen Vader Abraham, Snollebollekes, Feestteam, Lamme Frans, Deurzakkers, Lawineboys, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Niek en Danny, Chef Soldaat en natuurlijk de winnaar van Kies je Kraker.

Toegangskaarten voor dit exclusieve evenement zijn niet te koop, maar zijn vanaf maandag 30 januari alleen te winnen via verschillende acties op radio, televisie en de verschillende social mediakanalen van Omroep Brabant. Via www.omroepbrabant.nl/win kan ingeschreven worden om kans te maken op gratis kaarten. De prijswinnaars ontvangen vanaf donderdag 16 februari via e-mail bericht.

Meer informatie over 3 Uurkes Vurraf, de winacties en de actievoorwaarden is te vinden op www.omroepbrabant.nl/win.