Afbeelding

Krutjesgatse Oberrace mooie samenwerking tussen de raad van elf en Café Het Raadhuis

Algemeen

Vaste waarde op de carnavalsmaandag is de Krutjesgatse Oberrace. Elke deelnemer van het team (bestaande uit twee personen) start met een dienblad gevuld met 11 glazen bier, waarmee het ludieke en toch vaak lastige parcours afgelegd zal moeten worden.

Welk team houdt het meeste bier over? Dat team zal worden uitgeroepen tot winnaar van de Oberrace en zal een jaar lang trotse eigenaar zijn van de wisseltroffee. Ook dit jaar heeft de samenwerking tussen de raad van elf en Café Het Raadhuis weer zijn vruchten afgeworpen en een nieuw, adembenemende oberrace samengesteld.

Inschrijven
De Krutjesgatse Oberrace vindt plaats op carnavalsmaandag 27 februari om 14.00 uur ter hoogte van café Het Raadhuis (Markt). Er wordt door de horecaklasse gestreden om de wisseltroffee. De carnavalsvierdersklasse strijdt zoals ieder jaar om de wisseltroffee én 11 liter bier. Inschrijven kan via email: krutjesgatseoberrace@hotmail.nl of aanmelden bij een van de leden van de raad van elf of bij café Het Raadhuis. Direct na de Oberrace start de after-party.

Organisatie Krutjesgatse Oberrace,
Café Het Raadhuis
Raad van Elf