Een deel van de finalisten
Een deel van de finalisten Foto: T.V. Son en Breugel

Jumbo Clubkampioenschappen T.V Son en Breugel 2023

Sport sport

Son en Breugel - Zoals elk jaar wordt met de Clubkampioenschappen het tennistoernooiseizoen bij Tennis Vereniging Son en Breugel geopend. In zowel de heren-, dames- als mixpoules werden er een week lang interne wedstrijden gespeeld op verschillende niveaus (18 t/m 26 maart). Dit zorgde voor een hoop spannende wedstrijden en natuurlijk vooral veel gezelligheid, zowel op als naast de tennisbaan!

Ook aan de jongste jeugd werd gedacht want op woensdagmiddag vonden de Jumbo Jeugdclubkampioenschappen plaats. Een middag vol met tenniswedstrijden en achteraf uitrusten met frietjes en ranja.

Helaas zorgden de weergoden ervoor dat de uiteindelijke finaledag op zondag letterlijk in het water viel. Dankzij een hele dag vol regen konden de finalewedstrijden zodoende niet gespeeld worden. De toernooicommissie en feestcommissie gingen gelukkig niet bij de pakken neerzitten en verzorgden een geslaagde finalemiddag met heerlijk zelfgemaakt eten en een prijsuitreiking op basis van de poulewedstrijden.

Dankzij hoofdsponsor Jumbo Son & Breugel werden alle finalisten (1e en & 2e prijs) van de (jeugd)clubkampioenschappen verrast met een mooi boodschappenpakket met allerlei artikelen. Bedankt voor deze prachtige prijzen!

Daarnaast willen we graag alle spelers en toeschouwers bedanken voor alle gezelligheid. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien. Geef daarnaast vooral aan de mensen om je heen door dat zij zich ook inschrijven. Hoe meer wedstrijden, hoe meer gezelligheid!

Jeugdclubkampioenschappen
De toernooicommissie