Boven v.l.n.r.: Kees, Daan, Jesse en Merijn
Onder v.l.n.r.: Tijl, Lena, Mateo en Joris
Boven v.l.n.r.: Kees, Daan, Jesse en Merijn Onder v.l.n.r.: Tijl, Lena, Mateo en Joris Foto: Ingezonden

VV SBC JO9-2 behaalt thuis een sterke overwinning

Sport Sport

VV SBC JO9-2 schittert in Fase 3 van de 1e klasse door thuis SV Tongelre JO9-1 met 5-3 te verslaan. Na het kampioenschap in Fase 2 voor de winterstop, blijft het team onverslaanbaar. In de vorige wedstrijd deelden ze de punten met EMK Nuenen in een spannend 4-4 gelijkspel. 

Tijdens de winterstop onderging het team een kleine wisseling, maar de nieuwe speelster werd enthousiast ontvangen en vond snel haar plek. VV SBC JO9-2 startte afgelopen zaterdag aanvankelijk wat slap, maar scoorde toch al vroeg in de wedstrijd. Na de 3-1 voorsprong volgde een kort dipje waarin de tegenstander gemakkelijk kon counteren, maar het thuisteam herpakte zich snel. Met uitstekend samenspel, snelle acties en uiteindelijk een 5-3 overwinning leverden ze een zeer mooi teamprestatie, onder aanmoediging van de vele betrokken supporters langs de lijn. 

“Ook al kom je niet met je naam op het scorebord, iedereen in het team is even belangrijk”, aldus de enthousiaste coaches. VV SBC JO9-2 belooft een veelbelovend vervolg van het seizoen met vastberadenheid en teamspirit.