Kwantum
Kwantum Foto: byscala.nl
Advertorial

Samen met Kwantum maak je jouw huis nog fijner

Algemeen

Son en Breugel - Kwantum Eindhoven op woonboulevard Ekkersrijt is onlangs compleet vernieuwd! Sinds afgelopen 29 juni zijn de deuren van de vernieuwde en eigentijdse winkel geopend en staan de professionals van Kwantum weer klaar om klanten te helpen bij o.a. het maken van de juiste keuze voor raam- of vloerbekleding. Kwantum Eindhoven geeft je een compleet vernieuwde beleving met nog veel meer inspiratie en een uitgebreide collectie. Kortom; wil je je huis nog leuker aankleden of zoek je een nieuwe basis met een nieuw gordijn, jaloezie of een nieuwe vloer? Ga zeker een kijkje nemen bij deze Kwantum winkel.

Winkelconcept met eigentijdse winkelbeleving en advies op maat
In de nieuwe winkel wordt de klant meegenomen door het grootse aanbod o.a. in raamdecoratie, gordijnen en vloeren in vele kwaliteiten en dessins en op het adviesplein is er alle ruimte om je in rust te laten adviseren. De professionals helpen je graag waar en wanneer jij dat wilt, bij het maken van de juiste keuze. Ze komen, indien jij dat wenst, zelfs bij jou thuis voor advies over je raambekleding; direct meekijken naar jouw specifieke situatie en ze meten dan ook meteen in. Hoe makkelijk is dat?! Zo vind jij raam- vloerbekleding die past bij jouw stijl, smaak en persoonlijke woonsituatie.

Naast raam- en vloerproducten is er alle ruimte voor actuele items om jouw huis nog leuker te maken; van vaasjes tot kussens en van verlichting tot kandelaars. En alles volgens de laatste trends! In de nieuwe winkel in Eindhoven vind jij nog makkelijker wat bij jouw interieur past.

Wie slim is haalt Kwantum in huis
Kwantum verdiept zich in wat de klanten willen en ontzorgt waar nodig is. Zij helpen je met advies, inmeten tot en met de montage. Zo houd jij tijd over en hoef je alleen nog maar te genieten van het resultaat. En met de steeds wisselende en actuele collectie in decoratie en meubelen is er áltijd een reden om eens langs te gaan. Laat je inspireren en kom snel eens een kijkje nemen in de winkel.

Kwantum
Kwantum