Paul en Syreeta van der Vleuten
Paul en Syreeta van der Vleuten

Genomineerd voor ondernemer van het jaar

Algemeen

Van der Vleuten catering & evenementen Paul & Syreeta van der Vleuten.

Wie zijn het?
Sinds 2006 zijn Paul & Syreeta de eigenaars van Van der Vleuten Catering & Evenementen. Jonge, gedreven ondernemers die met veel enthousiasme hun zaak hebben opgebouwd in de afgelopen jaren.

Door: Henriette van Berkel

Ze ontmoetten elkaar op de Middelbare Horecaopeiding, bleken dezelfde passie te delen: een toekomst samen met een eigen bedrijf. Dat Syreeta op de opleiding altijd net een tiende puntje meer had dan Paul, maar Paul bij het examen beloond werd met een hoger punt, daar hebben ze nu nog plezier over.
Het bedrijf groeide, en ook hun kinderwens. Toch besloten ze om eerst hun bedrijf voorrang te geven. Zoals Syreeta zegt: "Daarom zijn we nu zulke oude ouders". Sinds 04 november van dit jaar zijn ze de trotse en gelukkige ouders van dochtertje Loulou. Voor Syreeta een reden om een stapje terug te doen en meer van huis uit te werken. En voor Paul een belangrijke reden om nu wel elke avond thuis te komen eten en ook tijd te maken om zijn dochtertje de fles te geven. Een goede reden om zijn werkweek van 100 uur anders in te gaan delen.
Wat doen ze?
Het bedrijf is allround, voor veel mensen is niet duidelijk wat er allemaal schuil gaat achter de naam. Zij hebben een broodjesservice voor de bedrijven op Ekkersrijt. Daarnaast verzorgen ze catering voor elk gewenst budget, nu vooral voor de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Alles wordt op maat en verzoek geleverd. Ze werken al jaren met dezelfde leveranciers, zoals o.a. slager van der Heijden. Door dat vaste contact is er vertrouwen over en weer en wordt er meegedacht.
Maar vooral de totale verzorging van een evenement is elke keer weer een mooie uitdaging en vraagt om creativiteit. Zoals Paul vertelt: "We hebben nu een klant die in een leeg pand met de Kerst een feest wil geven. Wij zorgen voor de styling en inrichting, de muziek, verlichting en uiteraard het eten en drinken". Een prachtige klus waar veel extra handjes voor worden ingehuurd.
Op dit moment is hij ook druk doende met de horeca van het IJsfeest, onder de naam IJspaleis 't Streufke. Een plaats waar ouders en kinderen genieten van de gezelligheid die bij een ijsbaan hoort en waar natuurlijk de warme chocolademelk niet ontbreekt.
En dan praten we ook nog over hun activiteiten op Koningsdag, de Jaarmarkt, Rollende Keukens in Amsterdam, de Cross in Lierop en het jaarlijkse Beach Event in Son waar ze vanaf het begin bij zijn betrokken. En niet te vergeten: voor het eerst dit jaar hun Pop Up restaurant. Voor 5 dagen werd een compleet restaurant ingericht in een leegstaand pand in Son. Een groot succes, elke dag volgeboekt en de complimenten waren niet van de lucht. Het hadden ook best 10 dagen mogen zijn zegt Paul nu. Dus een vervolg zou er zomaar kunnen komen.
Als kers op de taart ziet Paul zijn vertrek binnenkort met het team van De Rooy voor de Dakar Rally. Hij verzorgt in die 3 weken samen met Ad van Rijen de catering voor de deelnemers .Vandaar zijn uitspraak: "wij werken wereldwijd, van Chili tot Bolivia tot Argentinië". Voor hem een jaarlijks terugkerend hoogtepunt waar hij hard werkt, maar ook volop van geniet.
Hoe zien ze de toekomst?
De zaak loopt uitstekend, ze hebben fijne, gemotiveerde mensen in dienst, die geen last hebben van een 9-5 mentaliteit. Ook zijn ze trots en dankbaar voor de hulp van de ouders, die altijd inzetbaar zijn. Want zegt Paul: "zonder hun zouden we dit allemaal niet kunnen doen".
Naast praktische wensen, zoals een speciaal , maar kostbaar automatiseringsprogramma voor de planning , is er de wens om in de verdere toekomst nog eens een eigen restaurant te openen. Maar voorlopig zijn de jonge, energieke en enthousiaste ondernemers trots op hun nominatie voor de Ondernemer van het Jaar. Gezien de opsomming van al hun activiteiten mag deze nominatie wel terecht worden genoemd. Wij wensen hen veel succes en een mooie avond tijdens de Verkiezing van de Ondernemer van het Jaar op zaterdag 16 januari 2016.

Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 14 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 17 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella