Afbeelding

Nieuw bij Adventure and Thrill op Aquabest, Escape Adventure

Algemeen

Bij Adventure and Thrill op Aquabest is er sinds kort een escape room, genaamd Escape Adventure.

Wat is een escape room?
Een escape room is een snel opgekomen vorm van vrijetijdsvoorziening. De escape room is een spel (game) dat draait om het ontsnappen uit een ruimte of het vinden van een schat, door middel van het oplossen van raadsels en vragen. Het spel wordt in een groep gespeeld. De spelers worden opgesloten in de kamer met als doel binnen 60 minuten te ontsnappen door slim samen te werken. De kamer en raadsels zijn gebaseerd rond een thema en verhaal dat terugkomt in geschiedenis, inrichting (decor), te gebruiken voorwerpen, puzzels en kleding.

In een escape room bevinden zich diverse soorten puzzels die moeten worden opgelost: Zoeken naar voorwerpen en reeksen aanvullen. Gegeven codes gebruiken voor sloten om verder in het spel te raken. Samenwerken met de andere spelers door logische connecties te leggen tussen voorwerpen die men ziet.

Doelgroepen bestaande uit mannen en vrouwen met een gemiddelde leeftijd vanaf circa 25 tot 45 jaar: Echte 'gamers' (Escapers) bezoeken vaak meerdere vestigingen en zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen en kamers.
Geschikt voor; Particuliere bezoekers, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, bedrijfsuitjes en zeker geschikt voor teambuilding.

Escape Adventure is een escape room met het thema, Machu Picchu. Ga terug in de tijd, waar men nog schatkamers bouwden voor goden en godinnen. Wie durft het aan? Goed samenwerken en out of the box denken is een must! Nieuwsgierig? www.escapeadventure.nl

Adventure and Thrill
Recreatiecentrum Aquabest
Ekkersweijer 6,
5681 RZ Best