Afbeelding

Son en Breugel loopt weer los met de Avond Wandel 4-Daagse!

Algemeen

De voorbereidingen voor de Avond Wandel 4-Daagse zijn alweer in volle gang. Haal uw schoenen maar alvast uit de kast, want ook dit jaar trekken we er met z´n allen weer heerlijk op uit!

De Avond Wandel 4-Daagse vindt dit jaar plaats van 14 t/m 17 juni. U kunt zich inschrijven op zaterdag 11 juni van 12.00 tot 14.00 uur en op maandag 13 juni van 19.00 tot 21.30 uur, op de blokhut van scoutinggroep M.Sinclair aan de St. Genovevastraat. Net als voorgaande jaren kunt u afstanden lopen van 2½, 5 en 10 km. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Schrijft u zich in op dinsdagavond 14 juni, dan bedraagt het inschrijfgeld € 4,00.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere avonden willen meehelpen of die een van de werkgroepen (facilitair, sponsoring, publiciteit etc.) willen komen versterken. Opgeven kan door een mail te sturen naar aw4d@scouting-sinclair.nl. Wilt u meer informatie over de Avond Wandel 4-Daagse, dan kunt u kijken op www.scouting-sinclair.nl of een mail sturen naar eerder genoemd mailadres.

Achter de organisatie van de Avond Wandel 4-Daagse schuilt de meiden-scoutinggroep M.Sinclair. Met een enthousiaste en volle groep van leiding en bestuur, zijn wij op zoek naar stoere meiden tussen de 5 en de 17 jaar. Wil jij niet langer op zaterdagochtend met mama door de supermarkt sjokken? Of lijkt het jou leuk om nieuwe vriendschappen te sluiten? Dan ben je meer dan welkom bij ons! Wij staan elke zaterdag voor je klaar om je te verrassen met spectaculaire programma´s en veel gezelligheid. Je kunt je aanmelden bij info@scouting-sinclair.nl. Kom gerust eens een kijkje nemen op de zaterdagochtend of bekijk onze facebookpagina.