Logo mooisonenbreugel.nl
Erik Knottnerus en Benjo Plandsoen.    | Fotonummer: e8092e
Erik Knottnerus en Benjo Plandsoen. (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Eerste Lazy Sonnie Song Night smaakt naar meer

Son en Breugel - De organisatie van de maandelijkse Lazy Sonnie Afternoon, had afgelopen zaterdag een verrassing voor de muziekliefhebbers.

De eerste Lazy Sonnie Song Night ging van start in de Kapelzaal van La Sonnerie, de thuishaven van Lazy Sonnie Afternoon.  De organisatie noemt het zelf een nieuwe loot aan de Lazy Sonnie Afternoon boom. Na zaterdagavond kunnen we gerust stellen dat er een nieuwe boom is ontstaan. In een volle zaal, waarbij zanger Erik Knottnerus de opmerking maakte "dit had ik niet verwacht", was het een komen en gaan van artiesten. Maar liefst 12 acts kreeg het publiek gratis aangeboden.

En het publiek nam het graag in ontvangst. Het is altijd bijzonder als een zanger slechts begeleidt door een enkel instrument zijn song laat horen. Het maakt het lied vaak nog intiemer. Het bleek die avond zelfs te kunnen met een meezing nummer als Leef, gezongen door Erik Knottnerus en op gitaar begeleidt door Benjo Plandsoen. Maar ook een gevoelig nummer van Fabian Cornelissen kwam extra binnen alsof het alleen voor jou werd gezongen.
Lazy Sonnie Song Night gaf het publiek waar het voor kwam, bijzondere combinaties, verrassende artiesten met bijzondere nummers. 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>