Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Bent u er klaar voor? Het Breugels festijn komt er aan

Algemeen

Son en Breugel - Ook dit jaar is er weer een Breugels Festijn, maar wel een beetje in een nieuw jasje. De verhuizing van het Festijn naar de nieuwe locatie is u wellicht al bekend: vanaf dit jaar zal het Breugels Festijn rondom de Bongerd en de Boerderij plaatsvinden. Een nieuwe locatie met veel mogelijkheden, bovendien georganiseerd in goede samenwerking met de Breugelse Rommeldag. Het wordt een gezellig weekend, zaterdag 15 en zondag 16 september.

Het programma is ook wat gewijzigd: Het Festijn start op zaterdag 15 september rond 14.00 uur met de kindermiddag en een gezellig Bourgondisch terras. Iedereen is welkom om de middag met de kinderen mee te komen. Er zijn spelletjes, ponyrijden, ballenbak, timmeren en nog veel meer!

Spelkaarten kosten € 5 per stuk. Je krijgt daarvoor ook een frietje met snack, limonade en nog veel meer. Dus de kinderen gaan zeker niet met honger naar huis. Kinderen van 0-12 jaar kunnen deelnemen. Ouders, opa's oma's zijn welkom op het terras.

Zaterdagavond starten we met de pub quiz waarvoor je gratis in kan schrijven via info@breugelsfestijn.nl. Let op: vol is vol! Er hebben inmiddels al 12 teams zich aangemeld, ieder team mag maximaal uit 10 personen bestaan. Wie weet ga je naar huis met een mooie bokaal en consumptiemunten voor de feestavond!

Na de pub quiz is er live muziek, helemaal in de stijl van de 70's en 80's, met disco hits die iedereen wel kent. DJ-Giel maakt deze avond compleet en uiteraard staat Spierbal klaar met verrekkes lekkere frietjes.

Zondag vanaf 11 uur start de rommelmarkt op de Asteroïdenlaan, voor de Bongerd. Tegelijkertijd staat de koffie al klaar en kun je genieten van talenten uit eigen dorp. Op ons Bourgondische terras is het goed toeven dit weekend. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de ballenbak of een hooibad nemen en de ouders zoeken een fijn plekje tussen de strobalen.

Ook zijn de oude ambachten weer te bekijken, schaapscheren, de imkerij en de koperslager laten hun werk zien. Uiteraard kun je bij de hobbyrokerij weer een heerlijke paling eten of een speciaal biertje proeven bij de bierproeverij. Je komt deze dag niets tekort! Met een heerlijk zonnetje erbij wordt het heerlijk na zomeren in Breugel.

U kunt meer info vinden in de folder die vorige week huis aan huis is verspreid. Of op de website: www.breugelsfestijn.nl

Tot ziens op het Breugels Festijn!

Afbeelding