Afbeelding
Foto: Lianne van Asperdt

Groep High School van Toneelgroep Oase zoekt nieuwe talenten

Algemeen

Son en Breugel - Woensdag 12 september j.l. zijn we gestart bij Oase met een nieuw toneelseizoen. Maar wij zijn nog op zoek naar nieuwe talenten om de groep High School van de toneelgroep aan te vullen. Durf jij het aan? Kom dan op woensdag naar Oase voor een proefles en kennismaking met de toneelgroep.

De toneelcursus beloofd weer spannend en uitdagend te worden; het is de bedoeling dat we aan het einde van het seizoen een grote productie gaan spelen op een echt podium. In ongeveer 30 lessen wordt er naar de voorstelling toe gewerkt en de lessen worden gegeven door Suzanne Akkus.
De eerste weken zullen de lessen in het teken staan van elkaar (opnieuw) leren kennen en experimenteren met de basis van theater. Omdat we het nieuwe seizoen beginnen met een opfrisperiode kunnen nieuwe leerlingen gemakkelijk instromen.

We oefenen het gebruik van onze stem, van schreeuwen tot zingen. We gaan aan de slag met ons lijf, van rennen tot stilstaan. En we gaan aan de slag met ons brein, van onthouden tot nergens meer aan denken. Op deze manier kun je leren om ontspannen en creatief met theater bezig te zijn!
Hierna gaan we gerichter aan de slag met werken aan onze eindvoorstelling. Hierbij komen verschillende disciplines aan bod waaronder toneelspelen, zingen of dansen! En wie weet... hebben jullie nog wel meer verborgen talenten die we kunnen inzetten.

Kosten
De kosten voor een compleet cursusjaar zijn 125.= euro. Wij hebben veel zin in het nieuwe seizoen en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Ben jij 12 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2018/2019 via toneel@jc-oase.nl. De groep High School heeft les van
16.30 tot 18.00 uur op woensdagmiddag. Je bent van harte welkom om te komen kijken.

Afbeelding