Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e06629
Foto: Wil Feijen

Er viel niets te klagen op de najaarsmarkt Son

Son en Breugel - Afgelopen zondag 7 oktober was het weer perfect, ideaal om er op uit te gaan en te genieten van het zonnetje en de aangename temperatuur. Dat deden ook de bezoekers van de najaarsmarkt in het centrum van Son.

Behalve door het zonnetje werden de bezoekers ook welkom geheten door een aantal ondernemers en meer dan 60 kramen van de marktkooplieden. De najaarsmarkt strekte zich uit via de westkant van de Nieuwstraat tot en met het Raadhuisplein, waar enkele kinderattracties stonden opgesteld.
Behalve kopen kon er natuurlijk ook heel divers worden gegeten en gedronken bij diverse tentjes, kraampjes en de bekende terrassen van Son. Een opvallende verschijning was Ben de Banjoman, een muzikale artiest die zingend op zijn "paard" het publiek vermaakte.

Rond de klok van 17.00 uur konden bezoekers, winkeliers en verkopers terugkijken op een geslaagde dag. De markt werd mede dankzij het prachtige weer goed bezocht, evenals de terrassen!
Een echte familiedag in het centrum van Son en Breugel, het centrum waar het niet alleen tijdens een najaarsmarkt goed winkelen is.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>