Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Voor nieuwe Prins van Krutjesgat "Telt elke seconde"

Algemeen

Son en Breugel - Zaterdagavond 10 november in de zaal van café-restaurant De Zwaan is het behoorlijk druk op het podium neemt Prins Wim van der Heijden afscheid van zijn Krutjesrapers door zijn steek, scepter en cape weer terug te geven. En samen met zijn vrouw via beelden op het scherm even terug te kijken naar een mooi jaar. Met als verrassing een speciaal voor hem geschreven lied, gezongen door niemand minder dan Stef Ekkel

Door: Adrie Neervoort

Ook dit jaar werden de filmpjes van Jappie TV getoond aan het publiek. De fimpjes die samen met de aanwijzing de krutjesrapers een idee moeten geven wie de nieuwe prins is. Maar het zijn juist die filmpjes die, volgens de kenners veel Krutjesrapers op het verkeerde been zetten.
Ook dit jaar zaten de filmpjes weer goed in elkaar en zagen we verschillende bekende personen uit Son en Breugel in beeld.
Om exact 11.11 uur in de avond, arriveerde de Maserati uit de filmpjes bestuurd door Jasper van Zuuren zelf bij de Zwaan. Met op de achterbank de nieuwe prins. Misschien dat de auto's van de hulpdiensten, Brandweer, Ambulance en Politie een bijrol speelde in de filmpjes van Jappie TV, nu speelde zij, buiten opgesteld met zwaailichten de hoofdrol.
De deur van de Maserati opende zich en daar stond hij dan, de nieuwe prins van Krutjesgat 2019, Jarno Jurjus.

Voor wie hem nog niet kent, Jarno is geboren en getogen in Son en Breugel, getrouwd met Marielle en vader van vier kinderen.
Jarno is werkzaam als ambulancechauffeur en Officier van Dienst Geneeskundig bij de GGD Brabant Zuid Oost in de regio Eindhoven. Hij diende bij de Koninklijke Marine in Den Helder
en werkte als chauffeur bij van Rooijen logistiek en bij Van Happen Containers later ook als planner.

Hij is verbonden aan het Sinterklaas-comité in Son en Breugel en was vroeger gekend als Vorst van CV de Dommelsoppers, DJ van de Katjamata Discoshow in de Oase, DJ in Café de Pomp en hij werkte bij de pomp van Ed Tielemans aan de Wilhelminalaan. Hij houdt van motorrijden en is fan van voetbalclub PSV, waarbij hij voor zijn werk ook nauw betrokken is.

Zijn motto voor carnaval in 2019 luidt: Mi dizze prins telt elke seconde!

Het MooiSonenBreugelTeam wenst Prins Jarno samen met alle Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes een geweldig MOOI carnaval toe

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 14 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 17 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella