Archipel Muziekconcours
Archipel Muziekconcours FreekjeGroenemans-Fotografie

Jong muziektalent gezocht voor Archipel Muziekconcours 2019

Algemeen

Son en Breugel - Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en speel of zing je (licht) klassieke muziek? Meld je dan aan voor het Archipel Muziekconcours!

In de voorgaande vijf jaar hebben jongeren met veel plezier en enthousiasme hun grootse muziektalent ten gehore kunnen brengen aan een groter publiek. Ook dit jaar krijgen jongeren de gelegenheid voor echt publiek op te kunnen treden, waarbij de finale in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt! Meedoen kan als solist, maar ook als duo, kwartet of ensemble. Archipel organiseert dit Muziekconcours met als doel zowel jong als oud samen te laten genieten van muziek.

Doe je mee?
Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen, dus wie het eerst komt, het eerst maalt! Inschrijven kan tot 21 december 2018 via www.archipelzorggroep.nl/muziekconcours. Lees daar alle informatie over de deelname! Prijzengeld € 2.000,-.
Deelnemers spelen eerst een voorronde. Degenen die doorgaan, spelen in de halve finale. Winnaars van de halve finale staan op 17 maart 2019 in de finale in het Muziekgebouw Eindhoven!
Meer informatie en inschrijving: www.archipelzorggroep.nl/muziekconcours