Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Deelnemers Santa Run steunen het goede doel

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen zondag 16 december kleurde circa 275 kerstmannen de straten van Son en Breugel rood gekleurd. De weersomstandigheden waren gunstig en het had zelfs vooraf gesneeuwd.

De organisatie was, net als de eerste keer in handen van Serviceclub Ladies' Circle Son en Breugel. De Santa Run is een ludieke loop- en wandelevenement voor heel de familie.
Rond de klok van 15.00 uur stonden er heel veel kerstmannen bij de kiosk in Son en Breugel, vanaf half 4 begon het formele gedeelte met de prijswinnaars en de uitreiking van de cheques gepresenteerd door Brigit Hulsman en Jan Lijding. De winnaar van de kleurplaatwedstrijd was Charlotte Bakke en de grootste groep deelnemers was de hockey van HTC.

Net als bij de eerste editie stond ook deze Santa Run in het teken van het goede doel. Dit keer waren er drie goede doelen gekoppeld aan deze editie van de SantaRun. Er werd een cheque van 750 euro uitgereikt aan Stichting Goud voor Oud en een cheque van 1000 euro aan Stichting Fieke. Aan Stichting Neurofibromatose werd geen cheque uitgereikt, want deze stichting is twee jaar lang het landelijke doel van de Ladies' Circle en voor deze stichting vinden de komende periode nog meer acties plaats.

Na een fanatieke warming up verzorgd door Thermae klonken de startbellen. De eerste over de finish was Julien Ruiz. 2e en 3e waren Luuk en Teun in 22 minuten! In de schemering ontvingen alle binnenkomers een medaille en flesje water op het start- en finishplein bij de Kiosk. Daarna werd er nog volop nagepraat en geschaatst bij het IJsfeest.

Serviceclub Ladies' Circle Son en Breugel wil graag alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun deelname en enthousiasme!
Dank ook aan de Bloaskaken die de heerlijk verzorgde tussenstop extra sfeervol en gezellig maakte. En natuurlijk Nancy van Heeswijk voor haar geweldige bijdrage bij de finish.

Onderstaande sponsoren werkte mee aan de Santa Run 2018
Multi Show Productions
Thermae Son
IJsfeest Son & Breugel
Gemeente Son en Breugel
PDI Maatwerk in Interieur
Rabobank Het Groene Woud Zuid
Rendac
Bakkerij Bekkers
Café Restaurant De Zwaan
Albert Heyn Son en Breugel
Wens Reclame
Sandor De Karikaturist
Graficonnect
Sons 4x4
Rudy Manders Timmerwerken
Storm Tent -Trailers

Afbeelding
Algemeen 20 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 21 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen gisteren Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella