Afbeelding
Foto: Taxi2Airport.com B.V.
Advertentie

Met de taxi naar Eindhoven Airport?

Zakelijk

Met meer dan 80 bestemmingen is Eindhoven Airport voor steeds meer bewoners van Noord-Brabant de ideale opstapplek om het vliegtuig te pakken. Alleen al in de periode april tot en met juni stapten 1,2 miljoen reizigers in of uit het vliegtuig. Ook inwoners van Son en Breugel kiezen steeds vaker voor Eindhoven Airport als vliegveld.

Dit is dan ook de reden dat Taxi2Aiportcom zich wil voorstellen aan alle Son en Breugelaars:

Taxi2Airport.com is een online platform gespecialiseerd in taxiritten naar vliegvelden met meer dan 15 jaar ervaring. In die periode zijn meer dan 500.000 taxiritten ingepland, die beoordeeld zijn met hoge klantwaarderingen.

Op de webpagina: Taxi2Airport.com - Taxi regelen naar Eindhoven Airport kan je makkelijk een rit inplannen. Telefonisch reserveren kan ook via: 088-3188331


Wat zijn de voordelen:

Gemak
De taxi komt je ophalen bij huis en zet je netjes af bij Eindhoven Airport. Je hoeft dus zelf niet op zoek naar een parkeerplaats als je met de auto komt. Ook kunnen eventueel thuisgebleven gezinsleden in de tussentijd gebruik maken van de auto.

•    Taxi op maat
Speciale wensen of extra bagage? Geen probleem, er wordt een taxi geregeld die past bij jouw wensen. Zo is het vervoer van ski's geen probleem en kan uiteraard ook een kinderzitje geregeld worden voor jonge kinderen.
Ook het meenemen van huisdieren (bijvoorbeeld hand, kat)  is mogelijk, om nog maar een optie te noemen.
Ook kan er worden gekozen voor verschillende modellen auto's, bijvoorbeeld een Sedan, 

•    Goedkoper 
Taxi2Airport heeft afspraken gemaakt met lokale vervoerders. Zo kan er tot 35% korting op de taxikosten worden bespaard.

•    Helpdesk 24 uur per dag bereikbaar 
Vragen of uw taxirit? Of over het regelen van een taxi? Onze helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar. 
 

Afbeelding