Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 9722ba
Algemeen / Son & Breugel

12,5 jaar Bewegingscentrum Son en Breugel

Son en Breugel - Stichting Bewegingscentrum Son & Breugel (Stichting BSB) opende op 11 augustus 2006, nu 12,5 jaar geleden, voor het eerst haar deuren in De Bongerd in Breugel. Via bewegingsbanken biedt de stichting een vorm van onbelast bewegen, waarmee tot op hoge leeftijd een goede conditie en spierkracht kan worden behouden.

Deze bewegingsbanken zijn zeer geschikt voor senioren en mensen met lichamelijke problemen. Denk hierbij aan reumatische artrose, fibromyalgie, toenemende spierstijfheid, longproblemen, stress, burn-out, slapeloosheid, depressie etcetera. Ook kunnen de banken het herstel na ziekte of operatie ondersteunen. Wanneer men de bewegingen van de banken vanuit een ontspannen overgave kan ervaren, geeft dit een warme lichamelijke doorstroming en worden de spieren geoefend en verstevigd.

De deskundig getrainde begeleiding stimuleert en enthousiasmeert zowel lichamelijk als geestelijk de inzet van de cliënten op de banken. Naar behoefte worden er extra spierversterkende oefeningen aangereikt. Na afloop van het banken, ontvangt men een ontspannende massage en is er nog ruimte voor een afsluitend kopje koffie of thee

CircuittrainingEveneens is het mogelijk om in kleine groepen op muziek en met fitnessapparatuur, onder ander Power Plate, de lichamelijke conditie op peil te houden. Conditietraining wordt afgewisseld met spierversterkende oefeningen, waarbij wordt ingespeeld op de persoonlijke conditie en lichamelijke mogelijkheden. De les wordt afgesloten met ontspanning op een yoga mat.

Binnenkort starten er lessen in Stoel Yoga. Voor een gratis kennismaking met één van de lessen kunt u een afspraak maken via tel. 0499–496666 of kim.stichtingbsb@gmail.com.

Stichting BSB is gevestigd in de rechtervleugel van De Bongerd in Breugel. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.stichting-bsb.nl.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>