Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Foto's

Berkenstaete in carnavalssferen.

Algemeen

Son en Breugel - Carnaval is een feest voor iedereen. Dat dit geen loze woorden zijn bewezen verschillende verenigingen uit Son en Breugel die ook actief zijn met carnaval, afgelopen donderdagavond in Berkenstaete.

Redacteur: Adrie Neervoort
Foto's: Wil Feijen

Zij brachten traditiegetrouw op de donderdagavond voor carnaval een bezoek aan Berkenstaete. In een mooi versierde Atrium van Berkenstaete aan de Bontstraat in Son en Breugel begon donderdag 28 februari het carnavalsfeest.

Meer dan 80 bewoners, sommige uitbundig verkleed de ander wat bescheidener,waren klaar voor een feestavond. Nadat de "toilet dames" van Berkenstaete de aanwezige welkom hadden geheten en nog wat toiletwijsheden hadden gedeeld, nam spreekstalmeester Mieske Merks de microfoon over. Al vanaf het begin was duidelijk dat Mieske zin had in een feestje.

Na de intrade van de PrinsJarno, jeugdprins Calvin en prinses Rachelle, volgde een optreden van de jongste dansgarde van CV de Dommelsoppers, zij brachten met hun dans een lach op de gezichten van de bewoners.
Dit was de aftrap voor een avond vol muzikale verrassingen. Die samen met een hapje en een drankje voor zichtbaar veel plezier en gezelligheid zorgde.

De Schrobbelaar die het aanwezigheid promotieteam van dit Tilburgse drankje uitdeelde viel ook goed in de smaak bij het aanwezige publiek zoals we dat ook van het hele programma wel kunnen stellen.
In een mooie samen werken met De Dommelsoppers, De Bloaskaken, wa'n Klank, de Gravelsingers, het boerenbruidspaar en veel vrijwilligers van Son en Breugel heeft carnavalsvereniging De Krutjesrapers de bewoners van Berkenstaete weer een hele leuke carnavalsavond bezorgd.

Want in Son en Breugel is carnaval een feest voor iedereen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding