Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 7253d0
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

'Gewoon DOEN' blijft groeien Rouwverwerking en muziekavond

Son en Breugel - Elke woensdagavond in de huiskamer van Het Vestzaktheater komt er een groepje enthousiaste senioren bij elkaar om gezellig met elkaar te kletsen over thema's als vrije tijd, dingen die je nog altijd had willen doen, wat men mist in het leven én wie men mist in het leven.

Er ontstaan nog steeds elke week nieuwe plannen door de gesprekken die met elkaar gevoerd worden. Een thema wat stiekem toch vaak onder de andere onderwerpen ligt is rouwverwerking.

Rouwverwerking
Ria van Raalten: "Gewoon DOEN is geen rouwverwerkingsgroep, maar door de gesprekken die wij voeren, nieuwe ideeën die ontstaan én de nieuwe contacten die worden gelegd, kunnen wel helpen in het rouwproces en helpen tegen de eenzaamheid die hiermee vaak gepaard gaat". Om te onderzoeken of er meer behoefte is onder inwoners van Son en Breugel om dan dus juist wel specifiek met anderen/lotgenoten te praten over rouwverwerking, houdt 'Gewoon DOEN' op woensdag 13 maart van 19.00 – 21.00 uur een speciale avond met als thema 'Rouwverwerking'. De kosten voor deelname hiervoor zijn € 2,50 (incl. een kopje koffie).

Gezellige avond met LIVE-muziek
Een ander idee dat is ontstaan vanuit behoefte is om een speciale bijeenkomst met LIVE-muziek te gaan organiseren, waar men de mogelijkheid heeft om een gezellig praatje te houden, muziek te luisteren (en ook mee te zingen) én voor de dansliefhebbers kan er uiteraard ook gedanst worden. Ria van Raalten: "We willen gewoon weer eens een gezellig ouderwets avondje met muziek en dans waar ontmoeten en gezelligheid aan de basis liggen." Deze avond staat in de planning op zaterdag 13 april vanaf 18.30 uur. De komende weken wordt deze avond flink gepromoot, want het moet natuurlijk gezellig druk worden. De kosten voor deze avond bedraagt € 5,00 per persoon. Ook hier is een kopje koffie met iets lekkers bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden?
Voor beide avonden dient men zich wel van tevoren even aan te melden bij onderstaand contactpersoon, zodat de organisatie een beeld heeft van de opkomst. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Ria van Raalten-Hölscher via 06-25329668 of ria.van.raalten@gmail.com

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>