Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: b2297b
Foto: Wil Feijen
Foto's politie

Opnieuw politiecontrole in De Gentiaan

Son en Breugel - In navolging op de algemene preventiecontrole die op 12 maart werd gehouden in De Gentiaan, heeft de politie woensdag 27 maart opnieuw een preventiecontrole gehouden in deze wijk. Het aantal auto-inbraken baart de politie nog steeds zorgen in deze wijk, vandaar dat er wederom een grote controle werd gehouden.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen


De controle had meerdere doelen, maar met name werd gecontroleerd op verdachte situaties die zouden kunnen leiden tot een auto- of woninginbraak. "Er zijn geen verdachte situaties aangetroffen op deze avond", vertelt Diana van Moorsel, één van de agenten uit Son en Breugel. "Er werden ruim 200 auto's gecontroleerd die de wijk binnengereden kwamen. Veel chauffeurs konden aantonen dat zij in de wijk woonachtig zijn." Een enkele chauffeur heeft een waarschuwing gekregen voor het niet kunnen laten zien van de juiste papieren. Aanhoudingen zijn niet verricht. "We hebben zowel opvallend als onopvallend gecontroleerd. De preventiecontrole begon om 20.00 uur en liep door tot donderdag 28 maart 05.00 uur.

"We blijven regelmatig controles houden. Maar we kunnen het niet alleen, we hebben nog steeds de hulp nodig van de oplettende inwoners van deze wijk. Zie je iets verdachts, meld het dan. Samen staan we sterk", aldus Diana.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>