Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Een boeket bloemen die ze echt hebben verdiend!

Algemeen

Son en Breugel - 'Graag zou ik het boeket bloemen willen schenken aan het personeel van de afdeling voor dementerende ouderen in Berkenstaete', zo begint de mail van Gerrie Sanders. Gerrie is zelf al 17 jaar vrijwilligster bij Berkenstaete en nu al zo'n twee jaar vrijwilligster bij de afdeling voor dementerende ouderen.

Redacteur: Taís Lourinho da Silva
Fotograaf: Wil Feijen

"Het personeel werkt er hard en met veel liefde om het voor de bewoners zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Een afdeling die het echt verdient", vindt Gerrie. Dit omdat ze het er zelf enorm naar haar zin heeft en zich er altijd erg welkom voelt. Op deze manier wil Gerrie het personeel verassen. "Een lieve arm om de bewoners heen, een gezellig dagje naar de dierentuin of een middagje naar de markt. Even een wandeling of samen lekker koken. Kortom een plek waar de bewoners prettig kunnen wonen. Het boeket bloemen hebben ze dus echt verdiend!''

'We hadden het echt niet verwacht'
Het personeel neemt vol blijdschap het mooie boeket, dat bloemsierkunst Le Soleil heeft samengesteld, in ontvangst. "Heel leuk dat Gerrie dit heeft geregeld, dit had ik totaal niet verwacht", zegt Shamma. Ook medewerker Kyra is verrast door het boeket. "Wat super dat Gerrie dit voor ons heeft geregeld." Nu moet het personeel alleen nog onderling bepalen waar ze het boeket gaan neerzetten, maar blij verrast dat zijn ze zeker.