Logo mooisonenbreugel.nl
De wereld ontwaakt tijdens de VroegeVogelWandeling 2018   | Fotonummer: 70d755
De wereld ontwaakt tijdens de VroegeVogelWandeling 2018 (Foto: Roland Mathijssen (IVN Son en Breugel))
Activiteit

Lezing VroegeVogelWandeling op Koningsdag

Om je wat voor te bereiden op en in te leven in de IVN VroegeVogelWandeling op Koningsdag bij Mosbulten vertelt een van de gidsen op dinsdagavond 23 april al het een en ander over wat je kunt verwachten tijdens deze wandeling heel vroeg op 27 april, Koningsdag.

De locatie waar ze naar toe gaan (Mosbulten) wordt besproken. Ook wat er allemaal gebeurt bij de overgang van nacht naar dag en wat je -als het weer een beetje meezit- allemaal kunt zien, horen, voelen en ervaren. Daarnaast is het een vroege vogelwandeling, dus is er ook aandacht hoe je het beste naar de vogels kunt luisteren, welke vogels men hopelijk gaat horen en wordt er iets over die vogels verteld. Ook de vogeltrek wordt kort besproken, omdat die ochtend hopelijk ook wat typische trekvogels te horen zullen zijn.

Als je bij deze lezing wilt zijn: het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus uiterlijk 19 april aan. Je krijgt een bevestiging als je kunt komen, maar vol is helaas vol. Mocht je naar deze lezing willen komen, maar niet naar de wandeling op Koningsdag kunnen komen (of andersom), dan is dat natuurlijk geen probleem.

Starttijd: Dinsdag 23 april, 19.30 uur inloop met koffie
Aanvang lezing: 19.45 uur tot uiterlijk 21.45 uur
Locatie: IVN-gebouw, Sint Genovevastraat 37, Breugel
Deelname: gratis
Meer informatie + aanmelden (uiterlijk 19 april!): wandelen@ivn-senb.nl

VroegeVogelWandeling
Starttijd: Zaterdag 27 april, 05.00 uur
Startpunt: Pieter Brueghelplein in Breugel

Kijk voor meer informatie over de VroegeVogelWandeling op 27 april in de krant van 27 maart, of kijk op www.ivn-senb.nl/vogel.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>