Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c694ae
Foto: Ingezonden
Evenement

HTC Hockey viert 55-jarig bestaan

Son en Breugel - Hockeyclub HTC staat zaterdag 13 april stil bij het 55-jarig bestaan van haar prachtige en gezellige hockeyclub. Tijdens dit weekend vinden er diverse feestelijke activiteiten plaat voor jong en oud.

Tussen 09.00 en 11.00 uur worden de wedstrijden van de Funkey's en de Jongste Jeugd feestelijk opgeluisterd. Er is muziek, een springkussen en een heuse suikerspinautomaat aanwezig. Neem vooral je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee om lekker voor of na de wedstrijd te spelen op het springkussen en te genieten van een lekkere suikerspin.

Om 11.00 uur reiken Marcel & Jeanette Verhoeven van de PLUS de eerste gratis exemplaren van ons unieke hockeyplaatjesboek. Zorg dat je erbij bent zodat je direct kunt gaan starten met sparen van de hockeyplaatjes.

Voor de B, C en D-jeugd wordt er in de middag dankzij sponsoring door Rendac een hockeyclinic gegeven door MB Hockeyschool, de hockeyschool van Marcel Balkestein. Vanaf 16.30 uur willen ze met zoveel mogelijk leden, ouders van leden, trainers, coaches, vrijwilligers, supporters, sponsoren en iedereen die HTC Hockey een warm hart toedraagt tijdens de receptie gezamenlijk proosten op 55 jaar hockey.

Vanaf 20.30 uur barst het 18+ lustrum-reüniefeest met de band Old, Grey & Restless los en mogen de voetjes van de vloer. Dubbel zo leuk dat in deze band niet alleen een oud-voorzitter maar ook oud-leden en supporters van de hockeyclub spelen.

Heb jij in de afgelopen 55 jaar bij deze club gespeeld of ben je op een andere manier betrokken geweest? Dan word je van harte uitgenodigd ook te komen naar een ouderwets leuk hockeyfeest. Een mooie kans om je oud-teamgenoten en clubgenoten weer eens te spreken en samen mooie herinneringen op te halen. Toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

De club wenst alle leden, oud-leden, sponsoren en supporters van onze hockeyclub een supergezellig en sportief lustrum toe.

Het 55-jarig lustrum van HTC wordt mede mogelijk gemaakt door Plus Marcel en Jeanette Verhoeven, Old Grey & Restless en Rendac.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>