Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 02112e
Foto: ©pixabay.com
Senioren

Fietsclub PVGE fietst naar Boxtel en Veldersbos

Fietsclub PVGE maakt woensdag 17 april zijn eerste volle dagtocht in 2019, een halve fietsdag is tevens mogelijk. Om 09.30 uur vertrekt de fietsclub vanaf het 17 Septemberplein naar Boxtel. De route gaat dan eerst naar Boskant, waar in de buurt de koffiepauze wordt gehouden.

Degenen, die slechts een halve dag willen fietsen, vertrekken na de koffiepauze weer naar Son en Breugel, de rest van de club vervolgt de fietstocht naar Boxtel. Op de markt zijn bijzonder veel gelegenheden, waar men gezellig kan lunchen.

Na de lunch fietst de club via het Veldersbos richting Best. Mogelijk is er, gezien de lengte van de fietstocht, nog een stop in Best. De totale fietsroute bedraagt ca 48 km. De leden ontvangen nog een gedetailleerd programma van de tocht. Verdere inlichtingen: clubcoördinator Herman Hendriks, telefonisch bereikbaar via 0499-473042 of e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>