Afbeelding
Foto: Ingezonden

Gezocht mountainbikende vrouwen

Algemeen

Heb jij zin om samen te gaan mountainbiken met de Son en Breugelse Leonoor Berentsen. Leonoor is een actieve 50+er en heeft ruim een jaar geleden het mountainbiken ontdekt. Sindsdien is ze regelmatig op haar fiets in de bossen rondom Son te vinden. Helemaal opgeladen, uitgewaaid en energiek komt ze weer thuis. Maar, het lijkt haar nog leuker om dit samen met andere vrouwen te doen.

Heb jij zin om, op een doordeweekse dag, samen door de bossen te crossen en na afloop wat te drinken?

Vanuit Son zijn er verschillende routes te fietsen, de mountainbikeroutes zijn gemarkeerde routes. Bij voorbeeld de route bij Best (Joe Mann) bestaat uit twee rondes, de rode is 5 km en de groene route is 10 km, je kunt zelf bepalen hoeveel km je wilt fietsen en hoe zwaar je het maakt. Andere routes in de buurt zijn bij de Vresselse hut of de route bij Nuenen. Mogelijk kunnen we ook eens een clinic volgen om de techniek wat bij te schaven.

Heb je een mountainbike in de schuur staan, haal 'm eruit, smeer de ketting en kom lekker samen fietsen. Heb je interesse, of vragen, laat het Leonoor per mail weten, dan komt ze met een voorstel voor dag en tijdstip. Je kunt haar mailen via ladiesonbikesonenbreugel@gmail.com.