Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: f1672a
Foto: Ingezonden

Theaterkoor Sincère 50 jaar: jubileumconcert en reünie

Ken je ze nog: I believe, Ich glaube, Les Misérabeles, de Motown-medley, Meisje van kantoor, Grace Kelly, en ga zo maar door? Een greep uit de liedjes van de 50 jaar dat Sincère zich presenteerde tijdens de vele kerkdiensten, uitvoeringen en theatershows. Je neuriet of hoort ze vast nog wel eens.

Terugdenkend aan sfeervolle nachtmissen, onvergetelijke koorweekenden, spannende opnames en shows, maar er is ook veel lief en leed gedeeld.

Theaterkoor Sincère viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Wil je jouw mede-koorleden, muzikanten, dirigent of regisseur van toen nog eens ontmoeten? Of nog eens een nummer samen zingen? Mooie herinneringen herbeleven met beeldmateriaal van toen? Kom naar de reünie op zaterdag 26 oktober vanaf 20.00 uur in het Vestzaktheater in Son en Breugel.

Oproep
Heb je die éne mooie foto van toen die iedereen moet zien: maak er een foto van of scan deze in en stuur ze naar info@theaterkoorsincere.nl. Natuurlijk wordt iedereen uitgenodigd om dit bericht naar oud-leden van het koor door te sturen, zodat niemand dit leuke evenement hoeft te missen.

Kijk voor meer informatie op www.theaterkoorsincere.nl. Het belooft nu al een memorabele avond te worden.

 

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>