Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3f93fe
Foto: Mark van Wijk / IVN Son en Breugel

Midzomeravondfietstocht met IVN

Son en Breugel - IVN Son en Breugel houdt op woensdagavond 19 juni, vlak voor de langste dag met licht tot laat in de avond, de traditionele Midzomeravondfietstocht. Er wordt vanaf de kiosk op het Kerkplein in Son en Breugel stipt om 19.00 uur vertrokken voor een tocht van circa 25 kilometer.

Begin juni is er veel wind geweest, dus afhankelijk van de wind op die avond wordt gekozen voor de meest gunstige route, richting Eindhoven/Best of richting Sint Oedenrode. Het grootste gedeelte van de tocht is min of meer verharde weg. Je kunt echter ook stukjes zandpad tegenkomen en mogelijk moet je een of twee keer even afstappen en een stukje met de fiets aan de hand lopen.

Na circa twee uur fietsen, met her en der een korte stop om iets te vertellen, hopen ze rond 21.00 uur weer op het Kerkplein te eindigen. Afhankelijk van de aankomsttijd en het weer kunnen ze daar de ontstane dorst nog lessen.

Hopelijk is het goed fietsweer, maar mocht het niet droog blijven, dan kan de route altijd ingekort worden. Opgeven is niet nodig maar wel gewenst. Aanmelden en inlichtingen via wandelen@ivn-senb.nl

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>