Logo mooisonenbreugel.nl
Wethouder Boersma rechts op de foto   | Fotonummer: ad620d
Wethouder Boersma rechts op de foto (Foto: )

Vier dagen kermisvertier van start

Son en Breugel - Vrijdagmiddag was het zover de kermis Son en Breugel 2019 ging officieel van start. Wethouder Boersma opende de kermis officieel en wenste iedereen een hele mooie kermis toe en onder prima weersomstandigheden. Zelfs het weer leek een fan van de kermis wat na een wat regenachtig start van de dag brak de zon door en kleurde de hemel strakblauw.

De kermisexploitanten begroeten u graag bij hun kermisattracties op de kermis. Bijna elke dag is er wat te doen vandaag op de openingsdag kan iedereen voordelig naar de kermis; dan wordt de eurodag gehouden.
Voor de mindervalide mensen wordt op maandag 17 juni, tussen 14.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis gehouden. Zij kunnen tijdens dit uur gratis gebruik maken van de attracties en gedurende dit uur draaien de attracties langzamer en staat de muziek zachter. Tevens wordt de knipperverlichting van de attracties aangepast.

Een kermis waar vertier bovenaan staat voor zowel de kleinere jeugd als de iets oudere jeugd. Er is voor ieder wat wils op de kermis. Probeer jij liever de attracties waar de snelheid centraal staat, of waag je liever een gokje bij de verschillende gokautomaten? De kermis wordt compleet gemaakt met de traditionele kramen met zuurstokken, oliebollen en andere lekkernijen. Niet alleen op de kermis is het erg gezellig, ook in de horeca rondom de kermis. De horecaondernemers nodigen je graag uit voor een hapje en een drankje.

Tot en met dinsdag 18 juni is de kermis te vinden op het Raadhuisplein, Kerkplein en de Nieuwstraat in het centrum van Son en Breugel.
 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>