Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Jubileum bij TV Son en Breugel groot succes

Algemeen

Son en Breugel - Het 60-jarig jubileum van TV Son en Breugel vond zaterdag 21 juni plaats. De club aan de Europalaan had voor die gelegenheid al haar leden en oud-leden uitgenodigd om langs te komen. De feestcommissie organiseerde de dag en had voor elke doelgroep iets leuks in elkaar gezet.

In de ochtend was er een luxe ontbijt geregeld. Daar kwam circa 70 man om 10.00 uur al op af. De zon brak daarna goed door en de dag werd vanaf dat moment alleen maar drukker en mooier. Na het ontbijt werd er een TOSS-toernooi gehouden. Daarbij werd iedere speler naar willekeur ingedeeld met een ander om een dubbelspel te spelen. Het levert vaak grappige, bijzondere en mooie combinaties op.

Het ochtendprogramma was nauwelijks voorbij toen het middagprogramma voor de kinderen begon. Circa 60 kinderen namen deel aan een geweldig georganiseerde clinic. Elk groepje kinderen had een eigen trainer. De kinderen voltooiden allemaal spellen en kregen dan telkens tien minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen en soms zelfs om prijzen te winnen. Daarna was het de beurt aan de trainer die binnen twee minuten tijd moest proberen meer punten te halen. Dankzij het geweldige weer en dankzij de inzet van alle kinderen en trainers, verliep de clinic vlekkeloos.

Na de clinic was het tijd om wat te eten. Ouders en volwassenen die deel gingen nemen aan het avondprogramma kwamen binnen en tussen 17.00 uur en 19.30 uur werden alle aanwezigen, circa 180 personen, van eten voorzien. Hierbij had de feestcommissie wel de helpende hand van Henries Place nodig, maar gelukkig liep ook dat vlekkeloos.

Mede daarom kon de pubquiz op tijd beginnen. Met in totaal 28 teams die meededen, was dit een groot succes. De winnaars gingen naar huis met mooie prijzen die zijn te verzilveren in dit mooie dorp bij (bijvoorbeeld) restaurants als De Zwaan, Het Kleijn Geluck en Mykonos, maar ook winkels als Gall & Gall.

Om 21.00 uur kwamen vervolgens de drie vraagtekens optreden. Vanwege het mooie weer en de pubquiz was iedereen nog buiten aan tafel aangeschoven. Daar kwam al snel verandering in toen de drie vraagtekens begonnen te spelen. Er werd gedanst en gelachen en de aftrap voor een fantastische avond was daar. Rond 22.00 uur nam de DJ het over en kwamen de meesten ook binnen een kijkje nemen. De bardienst kreeg het drukker en drukker, ook vanwege de speciale jubileumprijzen. Ares Weel nam als laatste artiest om 23.30 uur nog even het stokje over van de DJ en daarna was het nog 3 uur genieten met muzikale ondersteuning van de DJ.

De feestcommissie en het bestuur van TV Son en Breugel kijken terug op een geweldige jubileumdag. Via deze weg willen zij ook alle sponsoren, aanwezigen en met name helpende handen bedanken voor de inzet. Over 5 jaar weer!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding