Afbeelding
Foto: Ingezonden

Ben jij aanwezig tijdens het Bierfest 2019?

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Dit jaar zal WO Events, net als in 2018, weer het Bierfest organiseren. In het weekend van 11, 12 en 13 oktober wordt het centrum van Son en Breugel omgetoverd tot een klein stukje Duitsland. Alle meezingliederen zullen door de straten van het dorp te horen zijn. De twee cantusavonden op vrijdag en zaterdag zijn de hoogtepunten van het weekend.


Net als vorig jaar staat in oktober weer het Bierfest op het programma. De eerste editie van het feest dat in 2018 plaatsvond was een groot succes en de organisatie wil er in 2019 een nog mooier vervolg van maken.

Op donderdag 4 juli opent de inschrijving voor de cantusavonden. Tijdens de cantussen is het de bedoeling dat je als team uit volle borst meezingt met de Motion Allround Coverband. Meezingen is niet lastig, want alle bekende meezingers komen voorbij. Tijdens het zingen loopt de cantusleider door de zaal om te controleren of iedereen meezingt en of er niet iemand stiekem een slok van zijn of haar bier drinkt, want dat is tijdens het zingen ten strengste verboden. Degene die zich niet aan de regels houdt moet een ludieke straf ondergaan. Dit zorgt voor een avond vol plezier, gezang en gelach.

Wil jij je inschrijven als team of als individu? Houd dan de facebookpagina van het Bierfest in de gaten. Daarop kun je alle nodige informatie vinden over het evenement.