Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Even voorstellen: Peter Marijnissen

Algemeen

Son en Breugel - Het nieuws over de Processierups, Avond Wandel 4-daagse en de Nationale Diabetes Challenge, zijn mijn bijdragen als nieuwe vrijwilliger van de redactie. Ik maak ook graag video rapportages voor de digitale media.

Twee jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw Elly verhuisd van Eindhoven naar Son en Breugel. Zij werkt vijf jaar hier bij Buurtzorg en kent het dorp goed. Als redacteur van deze krant gaat dat mij nu ook lukken. Mijn vrouw en ik zijn allebei geboren in Arnhem. In de jaren tachtig zijn we verhuisd naar Eindhoven voor mijn werk bij Philips. Ik ben met een omweg hier in Brabant beland, door in mijn vroege jeugd te immigreren naar Amerika.

Ik ben in Los Angeles opgegroeid en op mijn 22ste weer terug naar Nederland gekomen. Het buitenland blijft mij altijd aantrekken. Zo zijn we in de jaren negentig verhuisd naar Duitsland voor Philips. Terug in Nederland zijn we in Dommelen beland, een fijn dorp voor onze twee opgroeiende zonen. Daarna hebben we zes jaar in 'big city' Eindhoven gewoond, alles lekker dichtbij, voordat we naar het mooie Son en Breugel zijn 'geïmmigreerd'.

Ik kom uit de technologie hoek en heb gewerkt bij Philips, ICT en de TU/e tot mijn 50ste. Daarna ben ik verder gegaan met een eigen bedrijf dat gebruiksvriendelijke computers maakte voor ouderen. Communicatie en multimedia interesseren mij het meeste, met mijn volgende bedrijf NovaText bied ik daarom vertalingen, websites en het technisch schrijven aan. Mijn belangstelling voor journalistiek komt door het werk bij Eindhoven News, een digitale krant voor internationals. Vorig jaar ging het roer om en ben ik gestart met de deeltijdopleiding Journalistiek bij Fontys Tilburg. De thema's die mij aanspreken zijn welzijn, veiligheid, technologie en rapportages van gezellige evenementen, daar kunt u mij op aanspreken. Ik wens iedereen een fijne zomervakantie.

!
Afbeelding
Algemeen 17 aug, 14:09 Vrouwen vereniging Scala Bezocht Joods Historisch museum
Afbeelding
Politiek 17 aug, 11:57 Gemeente Son en Breugel scoort laag met afhandeling mailcontact
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 22:04 Alzheimer Café B.O.S. over Voeding en dementie
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 09:06 Lazy Sonnie Afternoon start na zomerstop met Guy Verlinde en Olivier Vander Bauwede
Afbeelding
Politie 15 aug, 22:18 Personenauto loopt flinke schade op door autobrand op industrieterrein Ekkersrijt
Afbeelding
Algemeen 15 aug, 18:15 Harmonie St. Caecilia verkoopt goede tweedehands fietsen