Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Derde koffieochtend SeniorenRaad

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De SeniorenRaad Son en Breugel start in augustus zijn derde wekelijkse koffieochtend. Naast de bekende koffieochtenden op woensdag- (in Braecklant) en vrijdagochtend (in De Boerderij) is er nu dus ook een wekelijkse koffieochtend in het Vestzaktheater. Vanaf 12 augustus kunt u elke maandagochtend terecht in de huiskamer van het Vestzaktheater, van 10.00 tot 12.00 uur.

Alle senioren zijn van harte welkom en een nieuw team vrijwilligers staat klaar om u welkom te heten in deze centraal gelegen accommodatie. Koffie en thee worden geschonken door de vrijwilligers en er is volop gelegenheid om het gesprek met elkaar aan te gaan. Voor de koffie of thee met een koekje wordt een bijdrage gevraagd van 1 euro.

De SeniorenRaad hoopt dat deze nieuwe stek voor u aanleiding zal zijn om 12 augustus (en nog vele maandagen daarna) aanwezig te zijn. U maakt zelf uit hoe laat u wilt komen, tussen 10.00 en 12.00 uur.

Punt van aandacht: De SeniorenRaad is nog op zoek naar vrijwilligers, dames of heren, die het leuk vinden om één of twee keer in de maand als vrijwilliger bij deze koffieochtend behulpzaam te zijn. U kunt zich aanmelden bij Els Voogt, voorzitter van de werkgroep Welzijn en Zorg van de SeniorenRaad via telefoonnummer 06-57184505 of via e.voogt7@upcmail.nl.

Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Parfumerie Pour Vous nieuw in Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 13 uur geleden Zorgmakelaar voor vragen over en bij mantelzorg
Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Monument voor het ‘onbekende kind’ onthuld bij De Ruimte
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 19:04 Vijf topbands op vijfde editie Lazy Sonnie Afternoon Festival
Afbeelding
Foto’s Algemeen 28 jun, 17:20 Ondernemers Eric, Bart en Henk trots op hun titel
Afbeelding
Algemeen 28 jun, 15:43 Optreden MG Band en De Gerwense Dorpsmuzikanten in kiosk