Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: f6945e
Foto: Wil Feijen
Foto's Jeugd

Kindervakantie Spelweek van start

Son en Breugel - Honderden kinderen hebben zich ingeschreven voor de Kindervakantie Spelweek die maandag 12 augustus is gestart. Het thema van de vakantieweek in Breugel is 'KWV in de Jungle', het thema van Kindervakantie Spelweek Son is 'Wonderland'. De groepen waren op verschillende locaties aanwezig in Son en Breugel voor hun activiteiten. 

De kinderen zijn, op leeftijd, in verschillende groepen verdeeld en nemen onder begeleiding deel aan verschillende activiteiten. In Breugel zijn de groepen op maandag druk in de weer geweest met houten pallets, een hamer, spijkers, verf en kwasten en knutselmateriaal. Bekijk de foto's voor een impressie van deze eerste dag.  

In Son waren de 6 en 7-jarigen bezig met het sprookjesspel, de 8 en 9-jarigen waren op het Kerkplein. Zij hielden zich bezig met een quiz en spelletjes, terwijl de 10 tot 13-jarige bij de vijver aan de Europaan verschillende spellen aan het uitvoeren waren die behoorden tot de zeskamp.

Dinsdag staan er weer nieuwe spellen en activiteiten op het programma. 

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>