Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: eca8b1
Foto: Wil Feijen
sport

Clubverjaardag en bevrijdingsfeest bij Golfclub Son

Son en Breugel - Een mooie dag om te golfen en zeker met het samenvallen van de clubverjaardag (29 jaar jong) en het bevrijdingsfeest. De insteek voor de wedstrijd Weco Clubverjaardag/ Bevrijdingsdag. NQ Greensome op 18 september was om zoveel mogelijk in stijl van 1944 acte de présence te geven. Terwijl het geen verplichting was, werd toch door veel deelnemers gehoor gegeven aan deze oproep waardoor je je soms in een andere tijd waande.

De wedstrijdleiding ontving de deelnemers ook in vol ornaat. Er was zelfs een militaire jeep te bewonderen. Zoals gebruikelijk werd er gezorgd voor het inwendige van de mens en in lijn met het thema van de wedstrijd bestond het ditmaal uit een noodrantsoen, inhoudende chili con carne en rijstepap met kaneel. Al met al een dag om niet te vergeten.

Voor aanvang van de wedstrijd werd stil gestaan bij het trieste overlijden van Hans van Leverink, die jaren veel voor de golfclub heeft betekend.

Uitslag
1. Tonnie en Hans Naus bruto 66 netto 48
2. Els en Fons Raaijmakers bruto 67 netto 52
3. Bep Slingerland en Charles Schillemans bruto 70 netto 53 (2de 9 holes 34)
Op de vierde en vijfde plaats eindigden met een gelijke nettoscore Toosje Vervoort/Wil Saenen en Tonnie Martens/Berrie Dirkx, maar het resultaat van hun 2de 9 holes was 35.

Programma
25 september: Clubwedstrijd Hidden Holes Vierbal Strokeplay
28 september: Iron Lady Ascot NQ Greensome 3 Sides Strokeplay
2 oktober: Clubwedstrijd Leaderboard Dasio Competitie Vierbal Stableford.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>