Afbeelding

SBC start met nederlaag

Algemeen sport

Son en Breugel - Tegen promovendus Hoogeloon wist SBC niet te winnen. In de eerste helft opende SBC met de beste kansen. Gaande de wedstrijd vorderde waren het de gasten die de beste kansen kregen. Na een kwartier spel in de tweede helft kwamen de gasten op voorsprong.

Een handsbal betekende strafschop. Vanaf elf meter schoot Yannick Sol namens Hoogeloon raak, 0-1. Een kwartier later kwamen de gasten op 0-2 toen een misverstand in de SBC-defensie door Niels Luyten werd afgestraft, 0-2. SBC kreeg hierna goede kansen op de aansluitingstreffer maar de keeper van Hoogeloon, Twan Peters, hield zijn ploeg op de been. In de slotfase was het Niek van den Broek, die middels een uitval de 0-3 op het scorebord bracht. Al met al een geflatteerde overwinning voor Hoogeloon.