Logo mooisonenbreugel.nl
Hockey scheidsrechter Roel van Eert   | Fotonummer: d353f4
Hockey scheidsrechter Roel van Eert (Foto: Ingezonden)
sport

Scheidsrechter zijn is leuk, fluiten is leuk

Son en Breugel - Krijg jij iedere week te horen 'Hé Scheids bedankt, je was oké!? Heb je wel eens gefloten? Word jij ook badend in zweet wakker als je ingedeeld bent? Doe je alles om maar niet te hoeven fluiten? Ken je eigenlijk wel de regels? Hoe ga je om met spelers, coaches en publiek?

"Hé scheids, bedankt!" Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters op het veld, zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen de scheidsrechters best weleens voor worden bedanken. De KNHB doet daarom jaarlijks mee aan de 'Week van de Scheidsrechter'. In het kader van de 'Week van de scheidsrechter' heeft HTC Son een top-scheidsrechter bereid gevonden om tips te geven, zodat fluiten weer leuk wordt en blijft. Donderdag 26 september ben je van harte welkom in het clubhuis. Inloop vanaf 19.45 uur, aanvang om 20.00 – tot circa 21.30 uur.

Roel van Eert is voormalig nummer 1 hockey scheidsrechter van de wereld. Hij floot op het hoogste internationaal niveau: Olympische Spelen en WK. Dit is een unieke gelegenheid en iedereen is van harte uitgenodigd: leden, coaches, ouders, de fluitisten(scheidsrechters), maar ook andere geïnteresseerden. Roel zal niet alleen de nieuwe hockeyregels aanstippen maar ook tips geven zodat je ook durft te fluiten, sterker nog: Dat fluiten leuk is.

Daarom is deze bijeenkomst niet alleen leuk voor hockeyscheidsrechters, maar is voor iedereen interessant. Het is geen cursus of college, het is juist de bedoeling dat het interactief wordt. Iedereen is dus welkom. Om alles goed te organiseren zou het fijn zijn als de organisatie ongeveer weet hoeveel mensen er komen. Graag aan aanmelding sturen voor donderdag 26 september naar communicatie@hrcson.nl. Ben je het vergeten, dan ben je nog steeds welkom. Echter als het clubhuis vol is moet de organisatie je helaas teleurstellen.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>