Logo mooisonenbreugel.nl
Emma en Thomas ontvangen de iPad-mini   | Fotonummer: 037595
Emma en Thomas ontvangen de iPad-mini (Foto: Wil Feijen)
Jeugd

Creatieve knutselwerk van favoriet boek beloond met IPad-mini

Son en Breugel - Van lezen word je wijzer, maar het bezorgde de tweeling Emma en Thomas (12 jaar) ook nog een IPad-mini. Ze wonen nog niet zolang in Son en Breugel, maar werden wel direct lid van de bibliotheek in Son en Breugel. Het zijn geen echte lezers, maar voor een goed boek nemen ze wel de tijd. Zeker tijdens de vakantie lezen beiden wat meer dan normaal.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Tijdens de zomervakantie was er weer de 'vakantiebieb'. Een superhandige app waarmee je direct toegang hebt tot meer dan vijftig e-books. De Vakantiebieb is het zomercadeautje van de Bibliotheek, voor zowel leden als niet-leden. Er is altijd een mooie actie aan de vakantiebieb gekoppeld. Iedereen kon via de vakantiebieb een favoriete titel uit de vakantiebieb insturen. Deze moest dan creatief zijn vormgegeven en voorzien zijn van een uitleg waarom het boek favoriet was. Daarmee kon je een IPad-mini winnen. Zoals veel anderen was het vooruitzicht van de prijs de reden voor Emma en Thomas om mee te doen.

Favoriet
Emma en Thomas waren het al snel eens welk boek hun favoriet was; 'Van niks naar clicks' van Kalvijn. Ook in het creatieve proces zaten ze als tweeling op één lijn. Het resultaat was een uitklapbare kaart, voorzien van het logo van Kalvijn en verschillende afbeeldingen die symbool stonden voor de onderwerpen in het boek. In het midden stond een figuur dat als hoofd een lampje had dat door middel van een toets aan- en uitgezet kon worden. Dit alles natuurlijk in 3D.

Met een mooi boek als herinnering en de iPad-mini in hun hand verlieten Emma en Thomas de bibliotheek in Son en Breugel.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>