Logo mooisonenbreugel.nl
De Winnaars    | Fotonummer: a8fbb7
De Winnaars (Foto: Adrie Neervoort)
Algemeen / Son & Breugel

Rabobank Regio Eindhoven steunt verenigingen via Rabo ClubSupport

Son en Breugel - De spanning stijgt voor het verenigingsleven van Son en Breugel. Tot en met vrijdag 11 oktober kunnen de leden van Rabobank Regio Eindhoven hun stemmen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen en deelnemen aan Rabo ClubSupport. Of het nu een breivereniging of een van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Rabobank Regio Eindhoven, waar Son en Breugel deel van uitmaakt, keert met Rabo ClubSupport een bedrag van 400.000 euro uit aan het verenigingsleven in haar werkgebied.

Clubs en verenigingen die ingeschreven zijn voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, de organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van de Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Samen vieren we de winst
En dat is belangrijk. Patrick Wijns, directeur Rabobank Son en Breugel: "Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen; onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken."

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op www.rabobank.nl/clubsupport

 

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>