Logo mooisonenbreugel.nl
V.l.n.r.: Fenne van de Laar, Femke Kapteijns, Maud Schalken, Mirna Sanders, Lynn Pijnenburg, Lisa van der Aa, Ellis van Haandel, Anne van de Vorst, Caeley Krayo, Maud Swinkels, Linn van den Hurk en Coach: Floor Schoonen   | Fotonummer: 553e41
V.l.n.r.: Fenne van de Laar, Femke Kapteijns, Maud Schalken, Mirna Sanders, Lynn Pijnenburg, Lisa van der Aa, Ellis van Haandel, Anne van de Vorst, Caeley Krayo, Maud Swinkels, Linn van den Hurk en Coach: Floor Schoonen (Foto: Ingezonden)
sport

Oppermachtig Corridor B1 nu al kampioen

Son en Breugel - In een competitie met BMC, Flamingo's en Tovido werd zaterdag 5 oktober Corridor B1 kampioen. Corridor B1 was veel te sterk. Zo won het al zijn wedstrijden kinderlijk eenvoudig. De meiden waren simpelweg voor iedere tegenstander een maatje te groot.

De jonge coach Floor heeft binnen een korte tijd een sterk team gesmeed. De B1 speelt het mooiste korfbal van de regio. Met veel positiewisselingen en oogstrelende doorloopballen wordt het publiek iedere wedstrijd verwend. Volgende week geven de meiden in de laatste wedstrijd van de competitie nog een demonstratie in Mariahout tegen de Flamingo's. Daarna zullen ze in november weer in de zaalcompetitie spelen. De tegenstanders hierin zijn van een heel ander kaliber. Een mooi vooruitzicht voor een team dat alleen nog maar kan groeien.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>