Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fe6852
Foto: Wil Feijen

Bier, lederhose, muziek tijdens Bierfest 2019

Son en Breugel - In de grote tent op het Kerkplein werd vrijdagavond de eerste avond van het Bierfest 2019 gehouden. Bier, lederhoses, geruite blouses, lange tafels met banken, muziek, zang en een volle tent waar de vele aanwezigen veel plezier en gezelligheid met elkaar hadden, waren de belangrijkste ingrediënten deze avond. Relmatig klonken de woorden 'Eins, zwei, drei, saufen', waarna het bier rijkelijk vloeide. 

Het Bierfest wordt georganiseerd door WO Events. In navolging op de eerste succesvolle editie vorig jaar, wilde WO Events een stapje hoger gaan door het Bierfest dit jaar in een grote tent te houden. Zowel vrijdag- als zaterdagavond staat een cantus op het programma. Tijdens een cantus zitten de deelnemers aan lange biertafels vóór het podium, waar de cantusband Motion Allround Coverband de liedjes speelt. De aanwezigen ontvingen van de organisatie een boekje met de teksten van de gespeelde liedjes. Er werd de hele avond volop meegezongen. Als de band een liedje aan het spelen was, was het niet toegestaan om te drinken. Werd er toch gedronken, dan volgde een geschikte, ludieke, straf. Pas na afloop van het lied werd telkens met de hele zaal geproost. 

Mocht je zaterdag nog naar het Bierfest willen gaan, er zijn nog enkele teamtickets te koop. Tickets zijn verkrijgbaar via www.woevents.nl/bierfest.

Emmy Grit
Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>