Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 5dd98f
Foto: 2DoEvents
Activiteit

Doe mee met Halloween Son en Breugel

Son en Breugel - Halloween Son en Breugel wordt op woensdag 30 oktober tussen 15.30 – 19.00 uur gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door een aantal moeders (vrijwilligers) van basisschool De Harlekijn, in samenwerking met het Vestzaktheater.

De middag begint met het knutselen van lampionnen om de weg een beetje extra te verlichten op deze spannende avond. Buiten bij Het Vestzaktheater staan tenten met vuurkorven om gezellig poffertjes te eten en marshmallows boven het vuur warm te maken. Zodra de schemering intreedt kan de spannende tocht langs de huizen beginnen. In groepjes gaan de kinderen samen met hun ouders tussen 17.30 – 19.00 uur langs de deuren. Hiervoor wordt een route gemaakt met woningen waarvan de bewoners het leuk vinden dat kinderen deze avond aanbellen voor een snoepje. De organisatie zorgt dat er een poster hangt bij de deur, zodat de kinderen weten dat ze hier mogen aanbellen. Natuurlijk helemaal leuk als deze huizen in Halloween stijl versierd zijn.

Kom in je mooiste outfit en ga daarmee langs de deuren. De mooiste outfit wordt beloond met een mooie prijs. Deelname bedraagt € 1,50 per persoon. Graag op 30 oktober contant voldoen. Aanmelden kan uiterlijk tot 20 oktober via Facebook.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>