De teamcaptain van winnaar Masterminds (m) en de teamcaptains van de gedeelde tweede plaats van de teams Zagerstraat & Co en Import(ant)
De teamcaptain van winnaar Masterminds (m) en de teamcaptains van de gedeelde tweede plaats van de teams Zagerstraat & Co en Import(ant) Foto: Wil Feijen
Foto's

Masterminds wint weer Ons Dorp Kwist

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Tijdens de feestavond in Café-Restaurant De Zwaan werd de prijswinnaar van de zevende editie van Ons Dorp Kwist bekendgemaakt. De teamcaptains van de teams die in de top tien waren geëindigd werden gevraagd om op het podium te komen. Eén voor één werd een team bekendgemaakt totdat er nog drie over waren.

De teams Zagerstraat & Co en Import(ant) eindigden op een gedeelde tweede plaats. Het team Masterminds ging, net als vorig jaar, met de grote beker en een cheque ter waarde van 500 euro naar huis. Een ongelofelijk mooie prestatie om het resultaat van vorig jaar te evenaren. De cheque die het team heeft gewonnen wordt overhandigd aan Dagvoorziening De SteenUijl. Een ontzettend mooi gebaar van de teamleden om hun prijs beschikbaar te stellen aan de dagvoorziening voor mensen met dementie. 

Lees woensdag 30 oktober meer over Ons Dorp Kwist in DeMooiSonenBreugelKrant.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De nummer 1 en de twee teams die op een gedeelde tweede plaats eindigden
Afbeelding