Bovenste rij v.l.n.r.: Fleur van Veghel, Robert Keepers, Els Rooijakkers, Lambert van der Aa. Onderste rij v.l.n.r.: Bas Kelders, Patrick Wijns, Wilma Vogels en Felix van der Vleuten.
Bovenste rij v.l.n.r.: Fleur van Veghel, Robert Keepers, Els Rooijakkers, Lambert van der Aa. Onderste rij v.l.n.r.: Bas Kelders, Patrick Wijns, Wilma Vogels en Felix van der Vleuten. Foto: Samenloop voor hoop

Son en Breugel loopt en staat stil bij kanker

Algemeen

Son en Breugel - In Son en Breugel wordt in het weekend van 5 en 6 juni 2021 voor de tweede keer de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement in het teken van hoop, steun en saamhorigheid voor iedereen die met kanker te maken heeft of heeft gehad. Deelnemers wandelen 24 uur in teamverband over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. 

Kernteam
De initiatiefnemers voor SamenLoop voor Hoop 2021 zijn Patrick Wijns (voorzitter/sponsoring), Robert Keepers (vice-voorzitter/ceremonies), Els Rooijakkers-De Bijl (penningmeester/vrijwilligers/secretaris), Felix van der Vleuten (teamwerving/KinderLoop), Fleur van Veghel (eregasten), Bas Kelders (logistiek), Wilma Vogels (Communicatie en PR) en Lambert van der Aa (amusement).

Commissieleden
Het kernteam is nog op zoek naar mensen die willen helpen bij de organisatie. Voorzitter Patrick Wijns: "De SamenLoop van 2016 was een geweldig succes. Het is een eer, maar ook een flinke uitdaging om met elkaar te gaan werken aan een vervolg. We hopen er weer net zo'n succes van te maken. De kracht van de SamenLoop voor Hoop is om het samen te organiseren en te beleven. We kunnen daarom veel hulp gebruiken en zoeken daarom nog een aantal vrijwilligers voor de verschillende commissies. Je moet er aardig wat tijd voor vrijmaken, maar het geeft ook veel voldoening om hiermee bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!"
Heb je interesse om te helpen bij de organisatie? Meld je dan aan via samenloopvoorhoopsonenbreugel@gmail.com.

Meer weten
Het kernteam is hard bezig met de voorbereidende activiteiten. Wil je het laatste nieuws als eerste ontvangen? Volg dan de Facebookpagina of meld je aan voor de nieuwsbrief op samenloopvoorhoopsonenbreugel@gmail.com.