Logo mooisonenbreugel.nl
De jaarmarkt Son en Breugel (archief)   | Fotonummer: 475774
De jaarmarkt Son en Breugel (archief) (Foto: Wil Feijen)

Nieuwe organisatie voor jaarmarkt Son en Breugel

Son en Breugel - De jaarmarkt in Son en Breugel zal vanaf september 2020 niet meer worden georganiseerd door Van Bokhoven Events. Dit maakte Lenny van Bokhoven van Bokhoven Events bekent De organisatie van de jaarmarkt zal dan worden verzorgd door Eeri.

Lenny van Bokhoven nam in 2017 de organisatie over van Thom van Dommelen. Van Bokhoven Events was toen volgens de van Dommelen de juiste partij om de jaarmarkt zoals deze is bedoeld te organiseren. Na twee jaar met veel plezier de jaarmarkt te hebben georganiseerd geeft van Bokhoven het stokje door aan volgens haar een partij die past bij de gedachte die van Dommelen toen had bij haar.

De drijvende kracht achter Eeri is Carola Jongman. Samen met haar ouders organiseert zij verschillende markten, braderieën, themadagen en winkelcentrapromoties voor jong en oud in heel Nederland. Vanaf september 2020 dus ook de jaarmarkt in Son en Breugel.
Lenny van Bokhoven laat in een reactie weten dat zij de afgelopen twee jaar met veel plezier de jaarmarkt te heeft georganiseerd. Echter de organisatie hiervan vroeg meer van tijd dan ze had verwacht. Dit was uiteindelijk niet te combineren met haar andere activiteiten als marktmeester op markten elders.

Daarom ging zij net als van Dommelen toen op zoek naar een geschikte partij die de jaarmarkt kon organiseren, "Carola is geen onbekende voor mij en ik weet hoe Eeri werkt, daarom ging ik ook met hun in gesprek" Lenny zal bij de komende jaarmarkt voor en achter de schermen nog meewerken om de overdracht goed te laten verlopen. Zelf denkt ze dat de overgang naar de nieuwe organisatie de jaarmarkt die al jaren een succes is nog beter zal maken.
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>