Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 01b831
Foto: Ingezonden
sport

Fuji Mae Kids Cup groot succes

Son en Breugel - Sporthal De Streepen in Sint-Oedenrode was weer het strijdtoneel voor de beginnende Taekwon-Doka's. Dit toernooi werd voor de zevende keer georganiseerd door Taekwon-Do Chong Do Kwan onder leiding van Sabums Carlo van de Braak en Jack de Smit. Schooleigenaren van Son en Breugel, Best en Schijndel.

Deze editie kwamen bijna driehonderd jeugdige sporters uit het hele land en twee clubs uit België om te strijden voor het eremetaal. Alle onderdelen kwamen aan bod, zoals de stijlfiguren, sparren, spring en breektechnieken. Speciaal voor de beginners zijn de regels aangepast om het zo laagdrempelig mogelijk te maken voor de jeugd.

Team CDK Son en Breugel/Best bestond uit twintig deelnemers, vele vrijwilligers, coaches en scheidsrechters. Ontelbaar zijn de prijzen die verdiend zijn door hun leden, maar wil je het toch weten, kom dan eens kijken naar de kampioenen in Sporthal De Bongerd op maandag of donderdag, of neem contact op met Carlo van de Braak www.carlo-do.com, 06-41493483.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>