Het personeel van Restaria De Smickel
Het personeel van Restaria De Smickel Foto: Wil Feijen
Advertorial

Metamorfose voor De Smickel

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Ruim zeven jaar geleden opende Cafetaria De Smickel haar deuren op de Veerstraat in Breugel. Breugel had er toen weer een mooie cafetaria bij. Er was flink geïnvesteerd en dat resulteerde in een modern interieur, voorzien van alle gemakken. Tot op de dag van vandaag zijn de klanten lovend over het interieur.

Desondanks is het volgens eigenaar Thijs van Leeuwe tijd voor een metamorfose. Thijs: "We willen voorop blijven lopen, daarvoor is investeren en vernieuwen erg belangrijk." Zo is De Smickel enkele jaren geleden al begonnen met een eigen bestelapp, die nu niet meer weg te denken is. Het gemak van thuis op de bank bestellen en bijvoorbeeld in de rust van het voetballen de bestelling ophalen is via de bestelapp realiteit geworden.

"Na de metamorfose gaat De Smickel verder onder de naam Restaria De Smickel. Door als cafetaria aan te sluiten bij het Restaria-concept worden veel handelingen achter de schermen uit handen genomen en kunnen wij ons nog meer richtten op onze passie, onze gasten de aandacht geven die ze van ons mogen verwachten", aldus Thijs. Het eerste zichtbare resultaat hiervan is de geheel vernieuwde bestelapp.

Niet alleen het interieur is vernieuwd, ook ziet u de medewerkers van De Smickel in nieuwe bedrijfskleding rondopen door de zaak. Verder is onder andere de menukaart totaal veranderd, worden bestellingen modieus aangenomen via een iPad, zijn de lichtbakken buiten vervangen en raamstickers toegepast. Kortom het totaalplaatje klopt. Het lijkt wel of Son en Breugel er een nieuwe cafetaria bij heeft.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens naar de totaal vernieuwde website www.restariadesmickel.nl. Of loop snel eens binnen bij Restaria De Smickel aan de Veerstraat 24 in Son en Breugel. U bent zeven dagen per week welkom om te komen eten in hun zaak met honderd zitplaatsen binnen en zestig op het terras. Afhalen kan natuurlijk ook.

Restaria De Smickel vind je niet alleen in Son en Breugel, maar ook in Beek en Donk, Best, Veldhoven en Vessem.

Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 7 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 10 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 23 uur geleden Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella