Logo mooisonenbreugel.nl
KinderVakantieSpelweek 2019 (archieffoto)   | Fotonummer: 075e5d
KinderVakantieSpelweek 2019 (archieffoto) (Foto: Wil Feijen)
Jeugd

Lions Club steunen teleurgestelde stichting KinderVakantieSpelweek

Son en Breugel - Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben. Het motto van de Lions Club Son en Breugel luidt 'We serve' (Wij dienen). Dit is niet zomaar een motto van Lions Club Son en Breugel. Zij hebben namelijk het idee opgevat om de KinderVakantieSpelweek meerdere jaren financieel te steunen.

Redacteur: Adrie Neervoort

Dit willen de Lions doen naar aanleiding van een artikel in deze krant over de teleurstellende opbrengst voor de KinderVakantieSpelweek tijdens Snow Radio. Het idee is volgens Joep Panken, president van de Lions Club Son en Breugel, om een sponsorcontract voor meerdere jaren aan te gaan met de KinderVakantieSpelweek. Hierbij zijn ze dan verzekerd van een mooie bijdrage voor de activiteiten voor alle kinderen uit Son en Breugel die tijdens deze week plaatsvinden. De Lions zouden het dan natuurlijk leuk vinden dat er dan gesproken zal worden over de 'LionsKinderVakantieSpelweek'.

Opbrengst loterij
Toine Buijtels, één van de organisatoren van Snow Radio, laat weten dat zij toch nog 286 euro kunnen overmaken naar de KinderVakantieSpelweek. Dit bedrag is de opbrengst van de loterij tijdens Snow Radio. Verder doen zij natuurlijk hun uiterste best om er nog meer van te maken. Ondanks dat alle artiesten helemaal gratis hebben opgetreden tijdens de onlangs gehouden editie van Snow Radio, zijn er toch nog onkosten gemaakt zoals huur van de accommodatie en geluidsapparatuur.

Minder geld
Na betaling van deze onkosten blijft er niet veel over. Dit ondanks de fijne samenwerking met het Vestzaktheater en Radio S&B. "Minder sponsors en het niet krijgen van subsidie van de gemeente in combinatie met weinig publiek, levert nu eenmaal niet veel geld op", aldus Toine.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>